Tabara de experiente culinare pentru copii la Kids Culinary Camp

La sfarsitul lunii februarie are loc, in Bucuresti, tabara Kids Culinary Camp, un concept culinar pentru copii marca Horeca School, impreuna cu Chef Stefan Popescu.

Programul este gandit astfel incat sa le ofere copiilor ocazia unei experiente culinare inedite, intelegand, prin multe activitati practice si educative, cum gatim, cum ne hranim si de ce e important sa nu risipim hrana.

In cadrul taberei culinare, copiii vor avea parte de o experienta culinara antrenanta si distractiva, lucrand intr-un laborator de bucatarie, pregatind pranzuri si deserturi si bucurandu-se de rezultatul muncii lor.

Antrenandu-si abilitatile si descoperind pasiunea pentru gatit, copiii vor dobandi cunostintele necesare pentru a invata sa faca alegeri sanatoase pentru ei insisi.

Kids Culinary Camp se va desfasura in zilele de 25, 26 si 27 februarie, intre orele 9:30 – 17:00, in locatia din Strada Latina nr.6, Bucuresti.

Copiii participanti vor avea incluse, zilnic, o masa principala si desert, doua gustari consitente, apa si sucuri naturale. In plus, vor avea la dispozitie ustensile de lucru, sort si boneta, material didactic si ingrediente.

Participarea la Kids Culinary Camp costa 600 de lei, iar detalii suplimentare se obtin sunand la 0767630734, 0726029515 sau scriind pe adresa nisstoica@gmail.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s