Curtea Veche Publishing organizeaza joi o demonstratie de gatit, pe baza cartii Ligiei Pop, „Retete Vegane Fara Foc”. La eveniment va gati chiar autoarea si va fi promovat un alt stil de alimentatie.
In bucataria raw vegana, alimentele nu sunt pregatite peste 40°C. Cruditatile din mancare contribuie la eliminarea toxinelor, la mentinerea unei greutati normale, dar si a unui ten si a unei pieli fine, precum si a unui par stralucitor si a unor unghii pline de vitalitate.
Publicul va descoperi noi retete, precum paine din seminte, lapte si branzeturi din nuci, hamburgeri si diverse feluri de mancare, creme de prajituri, deserturi si torturi extrem de aratoase si sanatoase.
Volumul „Retete Vegane Fara Foc” a fost lansat pe 7 octombrie in cadrul Targului Raw Generation Expo. Cartea cuprinde zeci de retete originale ce se prepara doar cu ingrediente crude, netratate termic si pline de vitamine prezente doar in cruditati. Cartea nu este dedicata doar celor care vor sa elimine produsele animale sau sa manance in totalitate crud, ci intregului public care doreste sa-si imbunatateasca stilul de alimentatie.
Demonstratia de gatit are loc in Bucuresti, la Grand Hotel Continental, de la ora 19.00. Intrarea este libera pentru toti amatorii de gastronomie.