Reteta spaghete cu sos de rosii proaspat – pentru copii

Ingrediente spaghete cu sos de rosii proaspat

Ingrediente pentru patru portii : patru linguri de ulei de masline, un catel de usturoi, 700 de grame de rosii bine coapte, 350 de grame de spaghete, o legatura de frunze de busuioc, parmezan ras, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare :

Intr-o cratita mare puneti uleiul la incins. Apoi adaugati usturoiul taiat marunt, amestecand mereu sa nu se arda. Dupa ce s-a rumenit usturoiul adaugati rosiile spalate bine, curatate de coaja si tocate marunt. Condimentati cu sare si piper si lasati-le la fiert 30 de minute, amestecand din cand in cand. Intre timp puneti pastele la fiert – intr-o oala cu apa sarata – si lasati-le 7-8 minute. Dupa ce au fiert, le scurgeti de apa si amestecati cu sosul de rosii in care ati adaugat busuioc tocat marunt. Puneti portii in farfurii si ornati cu parmezan ras.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s