Ingrediente (6 portii): avem nevoie de un sfert de kilogram de cuscus, 400 grame de boabe de naut fierte, sucul de la o lamaie, doua cani supa de pui, trei lingurite de boia iute, o lingurita de bulion, patru cotlete de miel, un pahar cu iaurt, sare si piper.
Mod de preparare: incingem gratarul, intre timp amestecam intr-un castron cuscus-ul, boabele de naut fierte si scurse, sucul de lamaie si supa. Lasam zece minute deoparte, pana cand cuscus-ul absoarbe supa. Condimentam cotletele cu boia iute, presaram sare si piper si le lasam pe gratar cam 8-10 minute pe fiecare parte. Intr-un castron amestecam iaurtul cu bulionul. Punem pe o farfurie cuscus-ul cu naut. Asezam alaturi un cotlet de miel si garnisim cu sosul de iaurt si bulion si cu cateva frunze de salata.
Reteta friptura picanta de miel cu cuscus – pentru copii
Ingrediente friptura picanta de miel cu cuscus
Ultimele articole