Ciorba de perisoare este delicioasa si sigur va fi pe gustul celor mici, care te pot ajuta la pregatirea perisoarelor! Iata cea mai usoara reteta de ciorba de perisoare:
Ingrediente pentru 10 portii
- doi morcovi;
- o ceapa;
- trei cartofi;
- o ceasca de orez;
- o jumatate de kilogram de carne tocata;
- o jumatate de litru de bors;
- patrunjel tocat;
- sare;
- piper.
Mod de preparare
Curatam morcovii, ceapa si cartofii. Morcovii ii dam pe razatoarea mica si ii punem la fiert, impreuna cu ceapa tocata si cartofii curatati, intr-o oala, cu doi litri de apa. Punem o ceasca de orez si le lasam sa fiarba.
Intre timp tocam carnea, punem sare si piper si o lingura de orez.
Perisoarele le punem la fiert intr-o oala cu apa sarata si cand sunt fierte le scoatem pe o farfurie. C
and zarzavatul a fiert adaugam o jumatate de litru de bors si mai lasam sa fiarba cinci minute.
La sfarsit punem perisoarele in ciorba si nu uitam sa adaugam verdeata tocata.