Prietenul de pe noptiera ta

Pentru copiii de altadata, o carte era cel mai bun prieten inainte de culcare. Sa mai fie asa si in prezent? Despre bucuria lecturii vorbim acum, la Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

Mediul virtual este un spatiu foarte ispititor. Promite toate informatiile din lume, dar te opreste la primul top 10 intalnit sau la cea mai noua patanie a vedetei X. Daca esti in cautarea unui subiect, esti nevoit/a sa sapi dupa el, prin munti de reclame si link-uri ademenitoare. Este un loc care, desi atotcuprinzator in teorie, nu iti ofera bucuria, linistea si nici macar toate lamuririle pe care le poti regasi intr-o carte.

Totul pare a fi posibil in lumea aceea virtuala, viu colorata, dinamica, de nedepasit. Si totusi, […] nimic nu se compara cu o poveste savurata dintr-o carte pe care la final o strangi la piept”, marturiseste Andreea Marin. Pentru ca o carte buna te invata sa pretuiesti viata.

In acest episod din Pretuieste Viata, realizatoarea impartaseste cu noi randurile unei doamne ce intelege nevoia de lectura intr-o lume dominata de virtual. Asculta aici gandurile sale.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


2 comentarii la „Prietenul de pe noptiera ta”

  1. Bravo ! Un subiect cu greutate .Nu mă mai așteptam ca în ziua de azi , să mai existe cineva care prețuiește cartea și îi redă valoarea .Deși pare depășit ,răspunsul meu e că și astăzi , cărțile mai pot fi o sursă de inspirație și o metodă educativă utilă , mai ales dacă noi ,părinții insistăm ca și copii noștri să citească .Eu unul recunosc că nici o altă unealtă precum casetele CD ,DVD ,INTERNETUL ,nu m-au făcut mai fericit decât lectura cărților citite în copilărie .Nimic din ceea ce există azi nu se compară cu bucuria și setea cu care citeam o carte .Redescoperirea acestui obicei , stă în noi adulții care ,atunci când se poate ,să-i lase copilului o carte pe noptieră .,citindu-i eventual primele rânduri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s