La Teatrul Godot poate fi vazut, pe 26 noiembrie, spectacolul-concert „Povestea Leului Ra”.
Spectacolul poate fi privit pe mai multe niveluri, textul având mai multe straturi de înțelegere, ceea ce îl face potrivit pentru multe categorii de vârstă și tipologii umane.
„Povestea Leului Ra” este o evadare inteligentă din cotidian. Fie că vă lăsați captivați de frumusețea cântecelor, de charisma personajelor, fie că sunteți atenți la text, spectacolul vă conduce într-o altă lume sau, mai bine zis, într-o altă dimensiune.
Circul Mondoludi, locul în care se desfășoară acțiunea, este o transpunere micro a marelui circ în care trăim toți.
Este o lume fantasică, în care oamenii și animalele vorbesc, lucrează, trăiesc și simt împreună. Dar devine cât se poate de reală, cel puțin pe durata spectacolului care vorbește despre tandemul bine-rău/alb-negru, care nu pot exista decât împreună, mereu amestecate, ca în viață.
Întrebarea fundamentală este: cât de multe poți face pentru iubire, ce dăruiești și ce sacrifici pentru cei dragi? Iubirea umană, în cea mai pură formă a sa, la nivel de cuplu sau în relația părinte-copil, devine mai clară, dacă acceptați să priviți prin prisma propusă de povestea noastră.
Află mai multe despre „Povestea Leului RA” chiar de la creatorul spectacolului, muzicianul Marius Popa, invitatul lui Marius Constantinescu în emisiunea Happy Music:
Pe parcursul spectacolului, nu doar relațiile dintre personaje se transformă, ci și spectatorul care se lasă purtat de poveste.
Dar înainte de latura sa terapeutico-transformațională, spectacolul-concert este o bucurie, o sărbătoare a muzicii, cântată live de cei cinci soliști și patru instrumentiști de top: Marius Popa, Dalma Kovacs, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Andrei Duțu, Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.
Mai multe detalii se gasesc pe www.teatrulgodot.ro.