De ce merita sa pui conserve toamna

La inceput de toamna, este o idee buna sa incepi sa te gandesti sa pui conserve, muraturi sau legume la congelator. De ce este indicat acest lucru?

Acum ca inca gasesti prin piata sau supermarketuri tot felul de verdeturi, legume si fructe proaspete, nici nu iti sta gandul la conserve.

Insa, ce se intampla cand incepe timpul friguros? Vei observa ca se vor gasi din ce in ce mai putine produse proaspat culese si din ce in ce mai multe alimente tratate cu diverse chimicale, crescute in mod nenatural, neobisnuite pentru sezonul iernii.

De aceea, cel mai bine este sa pregatesti cateva conserve cu legume gustoase, cumparate de la persoane de incredere. Iar Marius Tudosiei, promotor al alimentatiei sanatoase, iti ofera si cateva sfaturi pentru conserve delicioase!

 


Ultimele articole

Un comentariu la „De ce merita sa pui conserve toamna”

  1. Mmmm, o zacusca de vinete proaspat coapte la gratar, eventual cu ciuperci, te face sa uiti de lipsurile din supermarket-uri pe timpul iernii. Bun sfatul, toamana e aici, trebuie sa ne pregatim. De ar rezista borcanele cu zacusca macar pana de Craciun. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s