Cum este vazuta moasa in Romania?

Ce sunt moasele si de ce avem nevoie de ele? Moasele de astazi sunt licentiate, tin cursuri de educatie prenatala, pot asista nasterile, pot monitoriza atat mama cat si bebelusul dupa nastere, asigura un start corect, optim al alaptarii.

Moasele pot supraveghea mama si bebelusul acasa, gratuit, exact in zilele de vulnerabilitate maxima, zilele pline de intrebari si nelinisti de dupa nastere. Moasele incurajeaza mamele si le ajuta sa se simta competente, increzatoare si puternice.

Avem suficiente moase? Despre rolul si situatia moasei in Romania, comparatie cu tari din Europa, aflam la “Traieste sanatos cu Simona”.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador aliniat

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s