Intalneste-te cu trainerii Otilia Mantelers si Gáspár György la Iasi, cu ocazia conferintei „Puterea relatiilor. Calatoria de la vina catre vulnerabilitate si vindecare”.
Evenimentul se va desfasura pe 12 martie 2016, in sala de spectacole a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, din Iasi.
Prin aceasta conferinta, cei doi experti in sanatate relationala urmaresc sa schimbe perspectiva participantilor asupra ceea ce inseamna o viata implinita si cu sens.
Majoritatea conceptelor prezentate in conferinta #PutereaRelatiilor – „rusine”, „vina”, „curaj”, „viata implinita”, „vindecare” – vin din teoria asupra importantei vulnerabilitatii dezvoltate de dr. Brene Brown, cercetatoarea care a declansat la nivel mondial o explozie de discutii despre rusine si pretuirea de sine. Cei doi experti romani vor explica publicului iesean, cu multe exemple personale de viata, mecanismul necesar schimbarilor de sine, intr-un limbaj simplu si accesibil. Participantii la aceasta conferinta vor afla, de asemenea, care sunt instrumentele de vindecare.
„Stim ca viata nu poate fi traita in perfectiune si cu armuri totale de protectie impotriva vulnerabilitatii, deoarece acestea nu sunt parte a experientei umane, insa credem ca durerea si suferinta sunt mai usor de dus daca avem alaturi cateva persoane care sa ne asculte, sa ne vada si sa ne aprecieze pentru ceea ce suntem in imperfectunea noastra”, spune Otilia Mantelers, Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting si specialist in joaca terapeutica cu copiii de la 0 la 10 ani.
„A-ti permite sa fii vulnerabil, sa indraznesti a spune nu dupa ce toata viata ai spus da, sa crezi si sa simti ca esti suficient intr-o lume in care nimic nu este suficient de bun sau de interesant, sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti despre partile intunecate ale sufletului tau – necesita o schimbare de perspectiva si o noua viziune la nivel personal si relational”, adauga Gáspár György, psiholog clinician, presedintele Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.
Conferinta, accesata pana acum de peste 600 de participanti din Bucuresti si Cluj, dureaza 4 ore si este structurata in doua parti, cei doi vorbitori interactionand cu participantii pe parcursul intregului eveniment. Toate detaliile legate de inscriere se gasesc pe site-ul Pagina de Psihologie.