Profesorii refuza sa incheie mediile

Reprezentantii federatiilor sindicale din educatie anunta ca nu renunta la greva si ca, incepand de maine, refuza sa mai treaca note in cataloage, sa incheie medii si sa ia parte la examene.

„Birourile executive ale celor patru federatii sindicale reprezentative din invatamant, reunite in sedinta comuna in data de 02 iunie 2010, au decis continuarea actiunilor de protest, conform calendarului comun stabilit in data de 12 mai 2010”, se arata intr-un comunicat transmis astazi de sindicalisti si citat de Mediafax.

Liderii federatiilor sindicale spun ca, incepand de maine, cadrele didactice vor refuza sa treaca note si calificative in cataloage. Ei mai spun ca dascalii nu vor participa la examenele nationale si la niciun fel de evaluare si nu vor incheia situatia scolara, toate acestea insemnand „blocarea sfarsitului de an scolar”.

Profesorii cer renuntarea la masurile anuntate privind diminuarea salariilor si reducerea de personal, acceptarea amendamentelor la proiectul Legii Educatiei si demiterea ministrului MECTS pentru abuzurile asupra cadrelor didactice.

 

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s