Incepe Forumul Educatiei 2011

Cea de-a doua editie a Forumul Educatiei se desfasoara in cadrul EDU-Expo incepand de astazi si pana duminica, in spatiul expozitional Romexpo.

Organizatorii sesiunilor au la dispozitie 3 sali cu destinatii diferite in functie de publicul vizat (specializat / nespecializat), cu capacitate de 140 de locuri, respectiv 50 de locuri.

[imagethumb=”1504″] Activitatile forumului vor fi derulate in intervalul orar 11.00 – 17.00. Agenda evenimentului poate fi consultata pe site-ul www.forumedu.ro.

Organizatiile care vor facilita sesiunile FED fac parte din urmatoarele medii: mediul institutional, societatea civila, mediul universitar, mediul preuniversitar, mediul privat, think-thankuri, mass-media. CROS, Leaders, IRSCA Gifted Education, Catalyst, EDMUNDO, Scoala de Valori, Little London, BEST, si alte 20 de organizatii si institutii participa cu sesiuni in cadrul FED 2011.

Peste 100 de profesori din strainatate si din Romania, membri ai Asociatiei Europene a Profesorilor AEDE participa la Forumul Educatiei vineri de la ora 16.45 alaturi de reprezentanţi ai inspectoratelor scolare, Caselor Corpului Didactic, ai agentiilor guvernamentale, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

De la “Oportunitati Internationale pentru studenti si liceeni”, pana la “Educatia nonformala in actiune”, sesiunile aduc in discutie subiecte inovative, bine structurate si documentate si cu un grad mare de relevanta pentru un numar cat mai mare dintre participantii la conferinta.

Forumul Educatiei din Romania se adreseaza tuturor celor care sunt implicati in sistemul educational national, tuturor celor care cu pasiune, creativitate si inovatie contribuie la performanta in educatia romaneasca.

Noutatea acestei editii este reprezentata de dimensiunea externa a obiectivelor forumului, si anume aceea de a informa, invata, motiva si inspira publicul nespecializat, dar potential interesat, prezent ca vizitator la EDU-Expo.

Forumul Educatiei 2011 este organizat de Grupul Educativa impreuna cu Liga Studentilor Romani din Strainatate, Clubul pentru Romania si Asociatia Clubul Roman pentru Relatii Externe Diplomatie si Afaceri Europene.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s