Retata ficatei cu sos de rosii si ciuperci – pentru copii

Ingrediente retata ficatei cu sos de rosii si ciuperci

Ingrediente – pentru patru portii : 500 de grame de ficatei de pui taiati cubulete, patru cepe, doi-trei catei de usturoi, 400 de mililitri de pasta de rosii, o ceasca de apa, 400 de grame de ciuperci, putin ulei, sare, piper si patrunjel verde tocat.

Mod de preparare :

Tocam marunt ceapa, apoi o calim in cateva linguri de ulei, cu cateii de usturoi. Dupa ce s-a calit adaugam ficateii. Lasam cateva minute sa-si schimbe culoarea si adaugam ciupercile. Urmeaza pasta de rosii, amestecata cu o ceasca de apa. Acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit, pana cand scade sosul. Nu uitati ca la final sa adaugati sare, piper si patrunjel verde tocat.

Aceasta mancarica de ficatei cu ciuperci si sos de rosii se serveste alaturi de o mamaliguta aburinda.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s