Reteta ciorba de vacuta – pentru copii

Ingrediente ciorba de vacuta

Ingrediente – pentru zece portii : 750 de grame de carne de vita, doi morcovi, o telina, o ceapa mare, un pastarnac, un ardei, 350 de grame de rosii, 100 de ml de ulei, 150 de grame de mazare, o jumatate de legatura de patrunjel, o jumatate de legatura de leustean, un litru de bors si sare dupa gust.
Mod de preparare :

Carnea se spala, se taie cubulete si se fierbe in apa cu sare. Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Punem o tigaie cu ulei la incins si calim legumele – adaugand treptat cate putina apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite si se continua fierberea. Se adaua rosiile spalate, curatate de coaja si tocate marunt. Ciorba se lasa ciorba la fiert cinci minute, apoi se adauga borsul. Dupa 10-15 minute se adauga patrunjelul si leusteanul tocat marunt si sare dupa gustul fiecaruia.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s