Drumurile cu masina devin amuzante cu jocul „Doua adevaruri si o minciuna”!

Daca vrei sa faci drumurile cu masina mai amuzante si sa-ti cunosti mai bine familia, jocul „Doua adevaruri si o minciuna” este alegerea perfecta! Este simplu, captivant si nu ai nevoie de nimic altceva decat de imaginatie si un pic de creativitate.

Regulile sunt simple, iar distractia vine din incercarea de a ghici corect! Fiecare jucator, pe rand, spune trei lucruri despre el – acestea pot fi legate de hobby-uri, de experiente traite sau chiar de gusturi. Din cele trei afirmatii, doua trebuie sa fie adevarate, iar una… o mica minciuna.

De exemplu, poate fi ceva de genul: „Imi place pizza, am zburat cu balonul cu aer cald si sunt campion la dans.” Familia trebuie sa ghiceasca ce e adevarat si ce e minciuna. Daca raspunsul este corect, persoana care a ghicit poate primi puncte sau, pur si simplu, satisfactia de a cunoaste bine pe cineva drag.

Pe langa distractia garantata, „Doua adevaruri si o minciuna” va ajuta sa descoperiti lucruri noi si interesante unii despre ceilalti. Este o modalitate minunata de a aduce zambete pe fetele tuturor, in timp ce invatati lucruri surprinzatoare unii despre altii. Poate ca vei afla ca cel mic viseaza sa fie astronaut sau ca tatal tau a invatat sa faca o pizza perfecta.

Daca vrei sa adaugi o provocare, puteti seta un mic premiu pentru cel care ghiceste corect cele mai multe minciuni sau puteti crea un „top al mincinosilor” la finalul calatoriei. Poate fi vorba de alegerea locului de vizitat in urmatoarea excursie sau de selectarea muzicii pentru drum – orice premiu mic care aduce un plus de motivatie si distractie.

Asadar, data viitoare cand plecati la drum, incercati „Doua adevaruri si o minciuna” si pregatiti-va pentru o calatorie plina de surprize si rasete!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s