Produse din Muntele Athos, vândute pentru a sprijini educația copiilor cu boli grave

La Cluj-Napoca are are loc vineri, 18 octombrie, între orele 8:00 și 20:00, la Athos Food & Beauty, un eveniment caritabil organizat pentru a veni în sprijinul copiilor cu boli grave.

Vizitatorii Athos Food & Beauty vor avea ocazia să contribuite, prin fiecare produs achiziționat, la educația a 100 de copii cu boli grave, datorită implicării Asociației Păsări.

În luna octombrie se împlinește, de altfel, un an de la înființarea Asociației Păsări, un an în care datorită fiecărui om bun, a companiilor și a partenerilor media implicați în demersurile asociției, 100 de copii bolnavi nu au fost uitati. Mai mult, acestor copii li s-a arătat că fiecare contează și poate face o diferență în societate, reușind să evoueze din punct de vedere educațional, fiind mai aproape de visul lor.

Până în prezent, Asociația Păsări a virat 100.000 euro către 100 de copii diagnosticați cu o boală gravă din România. Bursele educationale oferite lunar sunt destinate orelor suplimentare, ședințelor de terapie și materialelor didactice, fără de care acești copii nu ar reuși să recupereze materia pierdută în timpul spitalizărilor și să își atingă potențialul nemărginit care sălășluiește în fiecare.

Athos Food & Beauty este varianta prin care noi ne dorim ca produse din Sfântul Munte Athos și mănăstirile din împrejurimi sa ajungă în casele celor ce și le doresc. Suntem o echipă tânără, formată în jurul și cu binecuvântarea mănăstirii Vatoped, iar ceea ce ne dorim prin această activitate este să oferim seriozitate, corectitudine și credință. Produsele pe care vi le aducem în atenție provin din zonele retrase, sălbatice, ale Sfântului Munte, iar rugăciunile călugărilor și rețetele tradiționale le conferă un standard de calitate ridicat. Acestea pot fi utilizate atât în gastronomie cât și ca remediu naturist. Multe dintre aceste produse pe care vi le oferim sunt clasificate în categoria BIO, fiind premiate în unele dintre cele mai mari orașe de pe două continente” – spun reprezentanții Athos Food & Beauty.

Mai multe detalii despre evenimentele Asociației Păsări se găsesc pe site-ul www.asociatiapasari.ro.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s