Darius Stanciu, student la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină!

Darius Stanciu are 9 ani, locuiește în Constanța alături de părinții lui, iar în perioada 7-10 octombrie participă, în calitate de student, la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy, ediția a opta.

Lui Darius și părinților săi le place să joace boardgames și să călătorească, iar Elveția este una din țările în care Darius își dorește să ajungă, în special la Geneva, unde are loc Salonul Internațional Auto. El este, de fapt, foarte pasionat de automobile și desenează concepte pentru mașini.

Cea mai mare pasiune a lui este, însă, pianul, pe care îl studiază de patru ani și la care a cântat deja, de-a lungul timpului, foarte multe piese – unele ușoare, altele mai grele, participând la nenumărate concursuri.

Află mai multe despre Darius din filmulețul de mai jos:

Darius a participat deja la un prim modul al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină și a aflat cum arată un studio radio, cum se stă corect la microfon și cum se realizează materialele difuzate la radio.

În cel de-al doilea modul, el participă, în perioada 7-10 octombrie, în emisiunile în direct de la Itsy Bitsy și are ocazia să-i întâlnească pe Itsy și pe Bitsy (luni, între 8:00 și 8:30), pe Spark (marți, între 16:00 și 17:00), pe Spinner (miercuri, între 16:00 și 17:00) și pe SuperZăpă (joi, între 18:00 și 19:00).

Urmărește-l pe Darius în călătoria lui de la ou la supererou!


Află AICI mai multe despre Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină.

Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s