Sfaturi practice pentru sănătatea ochilor tăi!

Indiferent dacă te confrunți cu o simplă iritație sau cu probleme mai serioase ale ochilor, sănătatea vederii este esențială pentru o viață de calitate. Descoperă, urmărind seria de interviuri realizate de Simona Bălănescu cu Dr. Roxana Cozubas, medic primar Oftalmologie Pediatrică, informații importante despre diferite afecțiuni ale ochilor și sfaturi practice pentru a-ți proteja și menține sănătatea oculară.

Ep. 1 – Conjunctivite

În primul episod din seria Sfaturilor practice pentru sănătatea ochilor tăi, Simona Bălănescu și Dr. Roxana Cozubas, medic primar Oftalmologie Pediatrică, discută despre conjunctivită. Urmărește discuția lor și află ce este conjunctivita, cum se manifestă și ce măsuri putem lua pentru a ne proteja sănătatea ochilor:

Ep. 2 – Blefarite

Află tot ce trebuie să știți despre blefarită! Descoperă cauzele și tratamentele acestei afecțiuni oculare frecvente urmărind discuția Simonei Bălănescu cu Dr. Roxana Cozubas, Medic primar Oftalmologie Pediatrică:

Ep. 3 – Ochi uscați

Simona Bălănescu și Dr. Roxana Cozubas, Medic primar Oftalmologie Pediatrică, abordează subiectul sindromului ochilor uscați și discută despre cauzele care duc la apariția sa, precum și despre modalitățile de gestionare a situațiilor în care te poți confrunta cu acest sindrom:

Ep. 4 – Corpi străini în ochi

Ce trebuie să faci când un obiect străin pătrunde în ochi? În acest episod, Simona Bălănescu și Dr. Roxana Cozubas, Medic primar Oftalmologie Pediatrică, discută despre pașii corecți în caz de urgență:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s