Cycling for HOPE, tur ciclist caritabil la Focșani, pe 7 septembrie

Asociația Sf. Stelian, Ocrotitorul Copiilor, organizează pe 7 septembrie, la Focșani, un tur ciclist în scopul strângerii de fonduri pentru construirea celui mai complex Centru Terapeutic pentru Autism din țară.

Traseul turului ciclist va fi între Focșani și Farcaș, ocazie cu care participanții vor avea prilejul să sprijine această cauză nobilă, să cunoască tradițiile și ospitalitatea locuitorilor din acastă zonă a Vrancei.

Înscrierile pentru participarea la turul ciclist sunt deschise până pe 6 septembrie, iar detalii despre înscriere și traseu se găsesc pe autismvrancea.ro.

În aceeași zi, locuitorii din Focșani au ocazia să se alăture evenimentelor dedicate familiei care vor avea loc în Piața Unirii, începând cu ora 17.00. Vor avea loc aici activități speciale pentru copii și părinți, inclusiv competiții, demonstrații sportive și activități interactive menite să sprijine strângerea de fonduri pentru realizarea centrului terapeutic.

Programul evenimentului cuprinde:

  • Ora 08.00 – Start Turul Cycling For Hope pe ruta Focșani – Farcaș
  • Ora 17.00 – Concurs – Pedalează în Familie
  • Ora 17.30 – Demonstrații sportive și activități interactive
  • Ora 19.00 – Concert Dacika.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor ajuta la construirea Centrului Terapeutic pentru Autism Farcaș – un loc care să ofere suport și îngrijire adecvată copiilor și tinerilor cu autism din întreaga regiune a Vrancei, fiind un pas semnificativ în asigurarea unui viitor mai bun pentru acești tineri speciali.

Mai multe informații se găsesc pe autismvrancea.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s