Peste 60 de artisti, sportivi, oameni de bine, dar si Spinner, SuperZapa si Profesorul de Joaca – Leon Magdan participa joi, 14 mai, la Festivalul Familiei – Romania se vindeca impreuna, organizat de comunitatea Fa Bine!.
Evenimentul are loc pe 14 mai, in intervalul orar 09:30 – 22:00, si va fi difuzat online live pe pagina de Facebook a platformei Fa Bine!.
Evenimentul marcheaza finalul starii de urgenta in Romania, dar si Ziua Mondiala a Familiei, sarbatorita pe 15 mai!
Gazde ale evenimentului vor fi Ioana Maria Moldovan si Radu Nechit, care vor prezenta, de-a lungul intregii zile de 14 mai, momente de muzica, dans, teatru, storytelling, joaca, parenting, magie, educatie financiara, transmise live pe pagina de Facebook Fa Bine!
Evenimentul are ca motto “Romania se vindeca impreuna” si este organizat de Fa Bine!, platforma de sprijin si colaborare care aduce impreuna ONG-uri (din domeniul medical, social, educational, s.a), voluntari, companii si donatori individuali, pentru a construi un ecosistem social care ia in considerare nevoile tuturor si in care se pun laolalta resurse pentru obtinerea de rezultate valoroase pentru toti participantii – si pentru societate in sens larg.
Evenimentul isi propune sa ofere tuturor momente de bucurie, incredere, cunoastere, dar si sa ajute la sustinerea persoanelor vulnerabile. Mai mult de 6600 de persoane cu dizabilitati, cu boli severe sau aflate in saracie au fost sustinute de Fondul de Solidaritate al platformei Fa Bine! in ultimele 2 luni. Inca 10.000 au nevoie de ajutor.
Oricine poate contribui la acesta printr-o donatie facuta in campania de strangere de fonduri de pe pagina de Facebook a platformei, pe site-ul platformei Fa Bine sau direct in contul RO71BTRLRONCRT0479462201 al Asociatiei Traieste cu Bucurie (detinatoarea platformei Fa Bine!).
Toti cei care contribuie cu donatii in perioada 07 – 14 mai vor participa la tombola organizata cu aceasta ocazie, oferind peste 50 de premii pentru copii si parinti.
Fondul de Solidaritate constituit de platforma acopera nevoi precum achizitia de medicamente, dezvoltarea de catre ONG-uri de programe de telemedicina si de sustinere a beneficiarilor la distanta, consiliere psihologica, procurarea de alimente, produse de igiena si sanitare, sau alte cheltuieli care ajuta organizatiile sa supravietuiasca acestei perioade si care sunt esentiale pentru beneficiarii lor, pentru ca acestia sa-si poata continua terapiile si dupa incheierea restrictiilor generate de virusul COVID-19.