Itsy Bitsy premiaza oamenii care sustin dezvoltarea armonioasa a copiilor, prin activitati extrascolare, menite sa completeze cu succes educatia celor mici.
Liderii anului 2017 in Activitati Extrascolare sunt cei care le ofera copiilor sansa de a-si descoperi pasiunile si de a incerca altfel de experiente decat ce primesc din scoli. Sunt cei care slefuiesc talentele liderilor de maine, prin alternative educationale de calitate. Iar castigatorii sunt:
Calin Goia
Artistul Calin Goia este lider in activitati extrascolare pentru infiintarea Scolii de Muzica Voltaj Academy, locul in care talentul, munca si pasiunea pentru muzica se imbina, pentru a-i ajuta pe copii sa isi creeze propria identitate muzicala.
In urma experientei acumulate de-a lungul carierei muzicale, Calin Goia si colegii sai au decis sa deschida o scoala de muzica al carei scop final este sa sprijine copiii sa isi descopere si sa isi creasca potentialul muzical. Voltaj Academy ofera cursuri de canto, pian, chitara, bass, tobe si productie muzicala si este prezenta in Bucuresti si in Cluj-Napoca.
„Ne dorim ca in urma finalizarii cursurilor scolii, cursantii nostri sa formeze trupe care sa poata face fata cu succes oricarei scene din Romania si nu numai.”
In 2017, peste 200 de tineri cursanti ai scolii Voltaj Academy si-au facut debutul muzical, lansand videoclipul „Dincolo de stele”.
Adriana Alionte
Adriana Alionte, fondatoarea Shakespeare School, este lider in activitati extrascolare pentru modul inovator in care ii face pe copii sa indrageasca limba engleza.
Dupa ce a predat limba engleza mai multi ani in sistemul de stat, la un liceu bilingv din Capitala, a visat sa creeze un mediu favorabil, ce stimuleaza atingerea potentialului maxim al copiilor. Astfel, in 2002, a fondat Shakespeare School, un loc in care engleza se invata altfel: intr-o atmosfera calda, cu resurse de ultima ora si o metoda de predare inovatoare.
Impreuna cu o echipa de profesori, Adriana a creat metoda de predare Shakespeare School – o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple. Prin aceasta metoda, profesorii identifica si adapteaza atmosfera din clasa si activitatile, astfel incat ele sa raspunda intereselor si aptitudinilor fiecarui cursant in parte.
Adriana Alionte s-a implicat in numeroase proiecte menite sa motiveze copiii si tinerii sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza, precum ateliere gratuite pentru copii, concursuri de creatie cu premii scoli de vara in Anglia, burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze si chiar si ateliere de educatie parentala.
Radu Anghel Vasilescu
Radu Anghel Vasilescu, Directorul General al Palatului National al Copiilor, este lider in activitati extrascolare pentru modul in care a reusit, cu o finantare infima, sa continue sa ofere copiilor o varietate bogata de ateliere gratuite.
Fost profesor de muzica folclorica, Radu Anghel Vasilescu a ajuns directorul institutiei in 2001. De atunci, prin activitati sportive, stiintifice, culturale si artistice, el a sustinut si a dezvoltat pasiunile si talentele a mii de copii din Bucuresti.
„Eu cred ca reforma in educatie se amana de prea mult timp, pentru ca masuri eficiente, de ridicare a standardelor, nu s-au vazut.”
In ultimii ani, Radu Anghel Vasilescu a investit in dezvoltarea salilor de spectacole, in reactualizarea cursurilor oferite si in promovarea tinerelor talente, precum corul de copii Allegretto.